شرحتعدادقیمت (تومان)
 فروشگاه اینترنتی آسان کنکور   /   مقالات   /   مشاوره ای   /   عادات غلط مطالعه
عادات-غلط-مطالعه

عادات غلط مطالعه

نویسنده : آسان کنکور
منبع : asankonkur.com
۱۳۹۶/۰۶/۱۵
دسته بندی: مشاوره ای بازدید: 3,398

درباره این مقاله بخوانیم ...

عادات غلط مطالعه

 

 

در فرهنگ لغت دهخدا واژه ی “مطالعه”تحت عنوان”نگریستن به هر چیزی برای واقف شدن به ان و تامل و تفکر و اندیشه” تعبیر میشود.

در واقع شاید بتوان گفت که زندگی و بقای انسان در طول زمان مدیون مطالعات بشر حول موضوعات گوناگونی است که اینده ای غیر قابل پیش بینی ای را برای او رقم زده وتا جاییکه با گذر زمان بیش از پیش از پیش بینی ان عاجز میشویم.

میتوان مطالعه در دوران کنکور را از حیث تاثیر و میزان تعیین کنندگی به این موضوع تشبیه کرد.پس اصل اول در موفقیت دست یافتن به روش صحیح مطالعه است انهم زمانی که به قول معروف”نوش داروی بعد از مرگ سهراب”نباشد!

لازمه ی دست یافتن به این مهم کشف اشتباهات با دیدی منطقی و ارائه ی راه حل میباشد که در ادامه به بررسی برخی از انها میپردازیم.

۱.با ذهنی خسته شروع نکنید!

در طول مدت مطالعه انرژی و میزان یادگیری شما به مرور کاهش پیدا میکند.پس با باک بنزین خالی به جاده نزنید!

۲.لطفا جوگیر نباشید!

نخواهید یک شبه راه صد ساله بروید!انرژیتان را ذخیره کنید!ره دراز است و پستی و بلندی بسیار!

به وفور دانش اموزانی را میبینیم که پس از بیدار شدن نفس اگاه و اینده نگرشان تصمیم به تحولی عظیم در راستای اینده ی خود گرفته و از روز اول و بعد از مدتها دوری از درس بطور ناگهانی  چنان فشاری بر تنبل̗́ تازه متحول̗ درونشان می اورند که گاها تصمیم به تحول را در نطفه خفه میکنند!پس واقع بین باشد و به مرور ساعت مطالعه ی خود را افزایش دهید.

۳.به کیفیت و مدت استراحت خود به اندازه ی کیفیت مطالعه ی خود اهمیت بدهید!

یک استراحت خوب و کوتاه تا حد زیادی تضمین کننده ی کیفیت واحد بعدی مطالعاتی شماست.

متعادل باشید و سعی کنید در ازای هر یک ساعت مطالعه یک ربع و یا هر دو ساعت مطالعه نیم ساعت استراحت کنید.خودتان را موظف کنید در خارج از بازه ی مطالعاتی خود میز مطالعه را ترک نکنید.

از طرفی من به شما توصیه میکنم که در وقت استراحت خود حقیقتا استراحت کنید و ترجیحا اتاق مطالعه ی خودتان را برای استراحت انتخاب نکنید!بروید یک چای و میانوعده ی سبک به خودتان جایزه بدهید،در صورت امکان راه بروید،بدوید و صحبت کنید.اما خواهشا کار با تلفن همراهتان را به خودتان پاداش ندهید!به چشمانتان رحم کنید!استراحت لازم دارند.

۴.به اندازه ی کافی بخوابید!

بطور میانگین ۶تا۸ ساعت خواب شبانه روزی کافی است اما بدانیدکه مقدار خواب شما مثل اثر انگشت شما منحصر به فرد است!(اساس علمی و تایید شده ای در این تشبیه وجود ندارد که تا این میزان فردی و متغییر باشد و صرفا نظر بنده میباشد!)

گفته میشود نیوتن در ۸۴ سال عمر با عزت خود تنها روزی ۳الی۴ساعت میخوابید در حالیکه البرت انیشتین در طول۷۶سال عمر خود روزی ۱۰ ساعت میخوابید!پس این به عهده ی شماست که۸ساعت یا کمتر بخوابید اما خواب بیشتر از ۸ساعت برای ما غیر انیشتین ها توصیه نمیشود.پس بدنبال توجیهی برای تنبلی های خودتان نباشید.

۵.استرس نگیرید!

هر ساله با شروع سال تحصیلی با گونه ای عجیب از دانش اموزان مواجه میشویم که گویا هدفی متفاوت با بقیه در درس خواندن خود انتخاب کرده اند.در واقع این افراد درس میخوانند که به دیگران فخری بفروشند و یا شاید هم در این میان موفق شوند رقبایی را با استرس از پای در اورده و از انها پیشی بگیرند.پس این گونه افراد را شناسایی کنید و از انها دوری کنید.

۶.چند برنامه ای نباشید همانطور که چند منبعی درس نمیخوانید!

در شروع کار تحقیق کنید،مشورت بگیرید و هرکاری که کمکتان کند برنامه،فرد و یا موسسه ای را انتخاب کنید که با کمک ان به بهترین نحو این مسیر را طی کنید.این یک هشدار جدی است! شما دیگر حق تغییر و تعویض ان را ندارید!

۷.ازمون و خطا نکنید .

این یکسال به سرعت برق و باد میگذرد!پس خواهشا این یک سال بدنبال تجربه ی همه چیز نباشید و تا حد امکان از تجربیات منطقی افراد موفق استفاده کنید.

با این کار میزان مورتالیتی کنکوری تا حد زیادی کاهش پیدا میکند مطمئن باشید!!!!

۸.طوطی نباشید!

علیرغم تاکیدی که بر استفاده از تجربیات افراد موفق میشود منطقی برخورد کنید و این را قبول کنید که شما طوطی نیستید و اگر رتبه ی ۱ کنکور سال فلان بصورت اویزان از سقف فیزیک خوانده باشد و فیزیک را صد درصد زده باشد دلیل نمیشود که شما هم از سقف اویزان شوید!!چون شما شمایید و او او!!

۹.به خودتان اعتماد کنید ولی کله شق نباشید!

خودتان را دست کم نگیرید و به خودتان اعتماد داشته باشید.

این اصل انکار ناپذیر است که بدون اعتماد هیچکس حتی خودتان هم نمیتوانید ناجی خود باشید و راه درست را بروید.اما به توصیه های منطقی اطرافیانتان بویژه مشاورین و افراد مجرب در زمینه ی کنکور فکر کنید!در صورت منطقی بودن اعتماد کنید.

۱۰.لطفا حریص باشید!

در انتخاب هدفتان، میزان مطالعه تان،میزان یادگیری تان،تراز ازمونهایتان و در کل در رسیدن به هدفهایتان حریص باشید!

قناعت باعث پسرفت شما میشود!

۱۱.لطفا سمج باشید!

از شکست های کوچک نترسید و مطمئن باشید اغراق نیست اگر بگویم شکستهای بزرگ میتوانند زمینه را برای موفقیت های بزرگ فراهم کنند!

پس نازک نارنجی نباشید!به زمین خوردید؟بلند شوید واینبار گام هایتان را محکم تر بردارید!

این موارد گوشه ای از تجربیات من در غالب توصیه هایی دوستانه بود.

این مقاله برای من مفید بود؟

بله:
خیر:
این مقاله را به اشتراک گذارید

آخرین مقالات

بودجه بندی موضوعی سوالات عربی

بودجه بندی موضوعی سوالات عربی

۱۳۹۶/۱۲/۲۷ آسان کنکور ادامه مطلب
ویروس ها( قسمت دوم)

ویروس ها( قسمت دوم)

۱۳۹۶/۱۰/۲۵ آسان کنکور ادامه مطلب
ایمنی بدن

ایمنی بدن

۱۳۹۶/۱۰/۳۰ آسان کنکور ادامه مطلب
تلاش برای خواسته هاتون

تلاش برای خواسته هاتون

۱۳۹۶/۱۱/۰۹ آسان کنکور ادامه مطلب
بپر بالا

همکاری با مدارس و شرکتها اساتید آسان کنکور درباره آسان کنکور لیست قیمت محصولات

Copyright 2016-2017 asankonkur.com

استفاده از مطالب فروشگاه آسان کنکور فقط برای مقاصد غیرتجاری و باذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آسان کنکور ایرانیان (آسان کنکور) میباشد.
آدرس: تهران، خیابان امام خمینی(ره)، بین رودکی و نواب پلاک652

Konkur Gift
مشخصات خود را درج نمائید و از تخفیف ها و جدیدترین محصولات آموزشی مطلع گردید

و یا با ما تماس بگیرید.

asankonkur.com