شرحتعدادقیمت (تومان)
 فروشگاه اینترنتی آسان کنکور   /   مقالات   /   آموزشی   /   راهکار برای افزایش تراز آزمون های کانون
15-راه-برای-مهربانی-با-خود-به-ویژه-هنگام-احساس-ضعف

راهکار برای افزایش تراز آزمون های کانون

نویسنده :
منبع :
۱۴۰۰/۰۶/۰۲
دسته بندی: آموزشی بازدید: 404

درباره این مقاله بخوانیم ...

دوستان عزیز مقاله امروز درمورد راهکار برای افزایش تراز آزمون های کانون می باشد که در ادامه به بررسی و راهکارهای افزایش تراز در کنکور و آرمون های آزمایشی می پردازیم.

    حتما از خودتون همیشه بعد از آزمون هاتون می پرسید چرا در آزمون های آزمایشی نتیجه دلخواه کسب نمی کنم؟
    چرا افزایش تراز ندارم؟
    من ریاضی رو خیلی خونده بودم چرا اونطور که انتظارش را داشتم درصد خوبی کسب نکردم؟

از مهم ترین و جدی ترین موضوعاتی که باعث افزایش تراز داوطلبان در آزمون های آزمایشی می شود این است که هیچ گاه با کسب یک درصد بد و یا افت تراز در یک یا دو آزمون روحیه خود را از دست نمی دهند بلکه با  جدیت بیشتر و با روحیه خستگی ناپذیرتری مطالعه خود برای آزمون بعدی را شروع می کنند پس شما هم به جای بهانه آوردن های مختلف مثل غیر استاندارد بودن سوالات و یا سختی زیاد تست ها دنبال راهکاری برای پیدا کردن ایراد کار خود باشید تا به نتیجه دلخواه خود در آزمون های آزمایشی برسید. در مقاله زیر سعی داریم با ارائه راهکار هایی مفید و کارآمد شما را به سوی کسب تراز دلخواه تان همراهی کنیم.

راه های افزایش تراز

برای کسب تراز بالا سعی کنید ساعت مطالعه خود را بالا ببرید

بسیار عادی است وقتی که برای کسب تراز مثلاَ ۷۰۰۰ باید ساعات مطالعه ای در حد این تراز داشته باشید. با ساعت مطالعه پایین معجزه رخ نمی دهد و نمیتوانید تراز خود را به مقدار قابل توجهی افزایش دهید! به عنوان مثال با ۲۰ تا ۳۰ ساعت مطالعه هفتگی در فاصله بین آزمون ها موفق به کسب ترازهای عالی نمی شوید. برای بدست آوردن یک تراز عالی شما نیازمند برنامه مطالعاتی حرفه ای و برتر هستید. مطمئن باشید هر چه ساعات مطالعه بیشتر و مفید تری در یک درس داشته باشید طبیعتاَ نتیجه بهتری نیز در درس مربوطه کسب خواهید کرد.

 

moshavere-konkur

عادت های مطالعاتی خود را تغییر دهید

شما باید سبک مطالعه خوبی داشته باشید، مثلا برای درسی مثل زیست‌ شناسی که ضریب ۴ در کنکور اختصاصی تجربی دارد و از طرفی بیشترین سوالات را شامل می‌شود شما باید یک برنامه جدی و منحصر بفرد تهیه کنید و روزانه این درس را مورد مطالعه قرار دهید. از طرفی باید عادات مطالعاتی درستی نیز داشته باشید، مثلا شما نمی‌توانید دو درس محاسباتی و مفهومی را پشت هم مطالعه کنید، به عنوان مثال مطالعه درس ریاضی بعد از فیزیک کار درستی نیست! بلکه بعد از درسی مانند فیزیک که جنبه محاسباتی و در عین حال مفهومی دارد باید درسی مثل ادبیات را مطالعه کنید. به این نکته توجه داشته باشیدکه برای بعضی از دروس علاوه بر برنامه آزمون باید جداگانه نیز برنامه مطالعاتی خاص خود را داشته باشید. توصیه می شود برای دروسی مثل زیست شناسی در رشته تجربی و یا درس ریاضی در رشته ریاضی و فیزیک برنامه مطالعاتی جداگانه‌ای داشته باشید و روزانه به مطالعه کردن این دروس بپردازید.


با استفاده از روش‌های صحیح تست‌زنی تراز خود را افزایش دهید


تست‌زنی یکی ازاصلی ترین اقدامات برای رسیدن به موفقیت در آزمون‌های آزمایشی است. بعضی از کنکوری‌ها می‌گویند که هنوز در مبحثی به تسلط کافی روی مطالب آموزشی نرسیده‌ایم برای همین تست‌زنی را شروع نمی کنیم. این کار اشتباه است، تست زنی باید همراه با حل کردن سوالات تشریحی باشد هر چقدر تعداد تست‌های آموزشی و آزمونی بیشتری برای دروس مختلف کار کنید با تیپ تست‌های بیشتری آشنا می‌شوید و بهتر از پس سوالاتی که در آزمون طرح می شود بر میایید. در بعضی از درس‌ها مثل دروس محاسباتی درصد بالایی از موفقیت داوطلب به زدن تست های بی‌شمار بر می‌گردد. 

برای افزایش تراز یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق داشته باشید


اگر چند آزمون پیاپی با یک برنامه مطالعاتی پیشرفت نکردید و افزایش تراز نداشتید، توصیه می شود هر چه زودتر برنامه خود را عوض کنید و به خاطر داشته باشید که کنکور جای آزمون و خطا نیست و باید با یک برنامه‌ریزی حرفه ای و علمی و منحصر درس‌های خود را مطالعه کنید. در برنامه‌ریزی درسی صحیح باید انعطاف وجود داشته باشد یعنی روز هایی تعیین شده باشد تا در صورتی که از برنامه عقب افتادید بتوانید به برنامه برسید. باید تعداد تست مشخص شود تست آموزشی از آزمونی تمایز داده شده باشد، برنامه مرور برای دروس مختلف درونش جا داده شده باشد و … پس حتما با برنامه‌ای درست در مسیر کنکور قدم بردارید.


توقع غیر منطقی از خودتان نداشته باشید!


افزایش تراز باید منطقی و معقول باشد، شما دانش آموزان و داوطلبان کنکور نمی‌توانند به یکباره انتظار افزایش تراز ۱۰۰۰ تایی از خود داشته باشند باید  پله به پله تراز خود را افزایش دهند. در این راه نباید اجازه دهید ناامیدی برشما غلبه کند، باید با روحیه جنگنده و ایمان قوی به خود و هدفی که دارید پیش روید.

 moshavere-konkur

انتخاب منابع کمک آموزشی مناسب برای افزایش تراز


هر یک از داوطلبان باید متناسب با تیپ شخصیتی خود و با توجه به نیازی که از نظر آموزشی دارند از بین صد ها منبع کمک آموزشی که در بازار موجود است منبع مناسبی را انتخاب کنند. البته که نباید به هیچ عنوان نباید از اهمیت کتاب درسی غافل شد چرا که کتاب درسی منبع اصلی هر داوطلب است و منابع کمک آموزشی در کنار کتاب درسی معنی پیدا خواهد کرد. دقت و وسواس به خرچ دادن در انتخاب منبع کمک آموزشی امری ضروری است چرا که اگر منبع کمک آموزشی مفید و موثر باشد به پیش برد اهداف شما در مسیر آمادگی برای کنکور کمک خواهد کرد.  برعکس اگر منبع نامناسبی را بدون مشاوره گرفتن انتخاب کنید شما را از مسیر اصلی دور خواهد کرد. از طرفی توجه داشته باشید که بهتر است برای هر درس یک یا دو منبع مطالعاتی را انتخاب کنید چرا که انتخاب چند منبع مطالعاتی فقط باعث سردرگمی داوطلبان می شود و فایده ای برای داوطلب نخواهد داشت.

تحلیل و ارزیابی آزمون واجب تر از نان شب!


هر چقدر هم که آزمون را خراب کرده باشید، تحلیل آزمون آزمایشی از مهم ترین اقدامات بعد از آزمون است. بعد از خراب کردن یک آزمون آزمایشی در صورتی که اقدام به بررسی و تحلیل سوالات درست و غلط خود نکنید همین اشتباهات را در آزمون بعدی خود نیز تکرار خواهید کرد و فقط روحیه خود را بیشتر از دست می دهید. 

 

بعد از ظهر هر آزمون برای آزمون بعدی برنامه‌‌ریزی کنید


در برنامه مطالعاتی شما باید به تفکیک هر درس ساعات مطالعه مشخص شود. باید روزهایی را برای مرور مطالب در نظر بگیرید. در هفته اول بهتر است که تمرکز بیشتری بر دروس اختصاصی نسبت به دروس عمومی داشته باشید. در فاصله دو تا سه روز به آزمون توصیه می شود تست آزمونی که زمان دار است بزنید، اینکار باعث افزایش سرعت العمل و دقت شما در تست‌زنی می شود و بی‌دقتی های شما را کاهش می دهد.

moshavere-konkur

دفتر برنامه ریزی خود را به طور کامل و دقیق پر کنید

با بررسی آزمون و تحلیل کارنامه آزمون متوجه نقاط ضعف و نقاط قوت خود خواهید شد به شما در راستای جمع آوری اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می کنیم حتما دفتر برنامه ریزی خود را به طور کامل و دقیق پر کنید. این موضوع طبیعی است که داوطلبی که به فرض عربی را به طور مجموع ۲ ساعت مطالعه کرده نمی تواند از خود انتظار درصد بالای ۵۰ داشته باشد. با بررسی دفتر برنامه ریزی و تحلیل کارنامه آزمون آزمایشی خود می‌توانید با حفظ دروسی که نقطه قوت شماست در کنارش سعی در تقویت دروسی بکنید که به نقاط ضعفتان تبدیل شده است.


با کمی وقت بیشتر گذاشتن برای دروس که نقطه قوت شماست می توانید به تسلط ۱۰۰ درصدی در این دروس برسید و به نوعی این دروس را به سکوی پرتاب خود تبدیل کنید. برای دروسی که نمودار سینوسی در آن ها دارید یا به بیان دیگر گاهی اوقات درصد خوب و گاهی درصد پایین کسب می کنید با افزایش ساعات مطالعه و افزایش تست‌زنی می‌توانید آن درس را نیز به نقطه قوت خود تبدیل کنید. کنکوری‌ها در بعضی دروس ضعیف هستند به نحوی که در آزمون آزمایشی این دروس را سفید می گذارند و یا درصد های بسیار پایینی کسب می کنند برای اینکه این دروس را از این وضعیت خارج کنند توصیه می‌کنیم این دروس را در برنامه مطالعاتی روزانه خود قرار دهند و توجه ویژه ای بر روی آن‌ها داشته باشند.



این مقاله برای من مفید بود؟

بله:
خیر:
این مقاله را به اشتراک گذارید

آخرین مقالات

برنامه ریزی

برنامه ریزی

۱۳۹۶/۱۲/۱۴ آسان کنکور ادامه مطلب
کنکوری عزیز با این روش ها سبک زندگیتو کنکوری کن!

کنکوری عزیز با این روش ها سبک زندگیتو کنکوری کن!

۱۳۹۸/۰۲/۲۰ آسان کنکور asankonkur.com ادامه مطلب
قدرت تلقین کنکور

قدرت تلقین کنکور

۱۳۹۶/۰۸/۱۶ آسان کنکور asankonkur.com ادامه مطلب
چگونه در زندگی خود بهترین باشیم؟

چگونه در زندگی خود بهترین باشیم؟

۱۳۹۶/۱۱/۲۵ ادامه مطلب
بپر بالا

همکاری با مدارس و شرکتها اساتید آسان کنکور درباره آسان کنکور لیست قیمت محصولات

Copyright 2016-2017 asankonkur.com

استفاده از مطالب فروشگاه آسان کنکور فقط برای مقاصد غیرتجاری و باذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آسان کنکور ایرانیان (آسان کنکور) میباشد.
آدرس: تهران، خیابان امام خمینی(ره)، بین رودکی و نواب پلاک652

Konkur Gift
مشخصات خود را درج نمائید و از تخفیف ها و جدیدترین محصولات آموزشی مطلع گردید

و یا با ما تماس بگیرید.

asankonkur.com