شرح | تعداد | قیمت (تومان) | ||
---|---|---|---|---|
در دنیای امروز کمتر کسی هست که این دغدغه رو نداشته باشه؟چطور میتونم بهترین باشم؟
چطور میتونم فرد مفیدی باشم؟
بهتون پیشنهاد میکنم تا آخر این مقاله با من همرا ه باشید:
فارغ التحصیلان یک دانشگاه به ۲ گروه همفکر تقسیم شدن. گروه الف که ۱۲۴۵ نفر (۸۳ درصد از کل نفرات) یودن، کسانی بودن که گفته بودن می خوان اول پول دربیارن و مشکلات مالیشون رو حل کنن تا بعداً بتونن هر کاری دوست داشتن انجام بدن. گروه ب هم که ۲۵۵ نفر (۱۸ درصد از کل) بودن، کسانی رو در بر می گرفت که گفته بودن اول میرن دنبال علاقشون و مطمئن بودن با این کار، بالاخره پول سراغشون میاد. بیست سال بعد دوباره سراغ همون آدم ها رفتن و وضعیت مالیشون رو جویا شدن. ۱۰۱ نفر از ۱۵۰۰ فارغ التحصیل بازرگانی، میلیونر شده بودن. یک نفر از ۱۲۴۵ فردِ گروه الف و ۱۰۰ نفر از ۲۵۵ فردِ گروه ب
انسان های زیادی هستند که علاقه و استعداد انجام کارهایی رو داشتن اما بدون توجه به اون ها، اهداف بی ربطی رو دنبال کردن. یاد یکی از دوستام افتادم که با وجود علاقه خیلی زیاد به رشته پزشکی و استعداد فراوون به درس های شیمی و زیست و معدل بالا یه دفعه تصمیم گرفت درسش رو بیشتر از دیپلم ادامه نده و بره تو بازار پیش پدرش کار کنه. اون الان زندگی و رفاه نسبتا مناسبی داره اما از زندگیش لذت چندانی نمی بره چون حس می کنه یه آرزوی گمشده ای تو وجودش داره که فقط با تحقق اون حس موفقیت و خوشبختی درونی سراغش میاد.
همیشه یادمون باشه حتی اگه به رویاهامون نرسیدیم و مسیر برامون سخت شد دست از تلاش برنداریم و رویاهامون رو فراموش نکنیم.
برای دستیابی به هر قله ای ممکنه بارها زمین بخوریم اما اونجا مهمه که بلند شیم و تا رسیدن به مسیر موفقیت و آرزوهامون خسته نشیم واینو بدونیم که تنها بهترین ها هستند که مسیر رو با تمام سختی ها و مشکلات به پایان میرسونند.
فکرکردن کار بسیار دشواری است به خاطر همین کسانی که زیاد فکر میکنند و برای اهدافشان هرروز برنامه ریزی میکنند موفق تر هستند.
سعی کنید هر روز چیز تازه ای یاد بگیرید و در کارتون متخصص و نمره یک بشید. خیلی از مهارتها حالت عمومی داره و به درد همه می خوره و هر کسی باید در هر جایگاهی اون رو یاد بگیره و بهش عمل کنه تا نسبت به دیگران جایگاه متمایزی پیدا کنه. مثل تغییر عادات خوب به عادات بد، تقویت قدرت اراده، یادگیری زبان انگلیسی، الگوبرداری از رفتارهای موفق و....
یکی از مهمترین ویژگی های انسان های موفق ویژگی عملگرایی اونهاس. اون ها وقتی چیزی ور یاد می گیرن به یادگیری صرف بسنده نمی کنن و تا اون موضوع رو در عمل به کار نگیرن فرآیند یادگیریشون رو کامل نمی دونن. این افراد خیلی سریع عمل می کنن و هیچ وقت حسرت این رو به دل خودشون نمیذارن که این ایده رو من چند سال پیش تو ذهنم داشتم!!!!
یکی از مهمترین شاخصه های عمل گرایی اینه که به صورت مستمر از نتایج کارهایی که انجام میدیم، بازخورد بگیریم و مدام تلاش کنیم عملکرد خودمون رو تصحیح کنیم و انحرافاتمون رو برای حرکت به سمت اهدافمون کمتر کنیم.
برای اینکه بهترین باشیم نباید برامون مهم باشه که برای خودمون کار می کنیم یا دیگران. تحت هر شرایطی باید بهترین عملکرد رو داشته باشیم. اصلاً خود شما اگه صاحب کسب و کاری باشید، بین یه کارمند پرتلاش با یه آدم بی انگیزه و کم تعهد، ترجیح میدید چه کسی رو ارتقاء بدید؟
درسته که شکست خوردن جزیی از روند رسیدن به اهدافه و گریزناپذیره اما وقتی می تونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم و نتیجه راهی که اون ها رفتن رو ببینیم، لزومی نداره اصرار به تجربه اون کار توسط خودمون داشته باشیم. افراد موفق نتایج شکست ها و پیروزی های دیگران رو مثل تجربیات خودشون تحلیل می کنن و در زندگیشون به کار می گیرن. واسه همینه که گاهی فکر می کنیم یه آدم، چندین سال بیشتر از سنی که داره تجربه داره و موفقیت خیلی بیشتری نسبت به هم سن هاش نصیبش شده
امیدوارم در همه عرصه های زندگی موفق و بهترین باشید.
سید علی باقرپور
این مقاله برای من مفید بود؟