شرح | تعداد | قیمت (تومان) | ||
---|---|---|---|---|
دوره کارشناسی حرفه ای مدیریت امور فرهنگی با گرایش امور همایش ها و جشنواره ها در قالب آموزش های علمی –کاربردی به برنامه ریزی آموزشی اطلاق می گردد که دانشجویان با کسب مجموعه ای از دانش و مهارت و کاربرد آن در حوزه های فرهنگی بتوانند وظایف خود در مشاغل قابل احراز را به نحو شایسته ای انجام دهند وبتوانند مدیران فرهنگی شایسته و کارآمدی برای کشور باشند.
بررسی ها و ارزیابی های انجام شده در محدوده منابع انسانی بخش فرهنگی ، اهمیت آموزش متخصصانی چون مدیران ، برنامه ریزان و کارشناسان نهادهای فرهنگی جهت احراز اینگونه مشاغل را نمایان ساخته است ، لذا اجرای دوره های کارشناسی حرفه ای مدیریت امور فرهنگی - امور همایشها و جشنواره ها به منظور تأمین نیروی انسانی کارآمد و رسیدن به وضعیت امری ضروری است .
امروز در همایشها و نمایشگاه ها افراد و صاحبان کسب و کارها در پی یافتن موفقیت های بسیار زیاد یا کسب اطلاعات در مورد مسئله و موضوعاتی خاص هستند که دستیابی به این اهداف در مکان مناسبی همچون همایش ها و نمایشگاه امکان پذیر است . لذا می توان ادعا نمود که این مکانها نقش کانال ارتباطی و رسانه ای به خود گرفته است .
برگزاری همایش بستر راحتی برای ایجاد ارتباط و فرصت خوبی برای تلاقی افکار است طرح مسائل مشترک و دریافت راهکارهای مشترک از اهداف برگزاری همایش هاست. نمایشگاه نیز محل تلاقی بازدید کنندگان کالاها و خدمات و نقطه بر خورد و عرضه تقاضا است. در نمایشگاه عرضه کنندگان کالا و اقلام مورد نظر خود را به معرض نمایش می گذارند و یا نوآوری ، خلاقيت و ابتکارات خود را عرضه می دارند . قیمت کالا های خود را بیان می کنند ، ویژگی های اساسی و جنبه های قابل ذکر متاع یا کالای خود را به منصه ظهور می گذارند و بازدیدکنندگان نیز بر اساس ذوق و سلیقه ، تمایلات و امکانات خود از نمایشگاه استقبال می نمایند. بدین ترتیب این دو گروه ، مناسب ترین شرایط را برای انجام داد و ستد و برقراری ارتباط آینده در برابر خود مهیا می بیند. نمایشگاه ، هزینه جستجو برای یافتن کالا یا دسترسی به اطلاعات را کاهش می دهد. در یک نمایشگاه مهمترین عاملی که به پیشرفت می انجامد ، رقابت است . نقش اطلاع رسانی یک نمایشگاه در جوامع امروزین از نهایت اهمیت برخوردار است .
- تجزیه و تحلیل رخدادها و ارائه راه حل بهینه
- برنامه ریزی و هدایت کار گروهی
- مدیریت و آموزش افراد تحت سرپرستی و انتقال اطلاعات فنی
- بهبود و مستندسازی فرایندهای انجام کار و ارائه گزارش نتایج فعالیت ها
- کارآفرینی ، خلق و راه اندازی عرصه های جدید کسب وکارفرهنگی
- برقراری ارتباط موثر در محیط کار
- برنامه ریزی به منظور رعایت الزامات بهداشت ، ایمنی و محیط زیست(HSE)
- برنامه ریزی به منظور رعایت اخلاق حرفه ای
- تصمیم سازی و تصمیم گیری بخردانه
- تفکر نقادانه و اقتضایی
- خلاقیت و نوآوری در عرصه امور فرهنگی
تا اینجا با «رشته مدیریت امور فرهنگی» بخوبی آشنا شدیم و دانستیم رشته «مدیریت امورفرهنگی» چیست ویک مدیر امور فرهنگی کیست حالا در ادامه مقاله با
قابلیت ها و توانمندی های حرفه ای فارغ التحصیلان رشته«مدیریت امور فرهنگی» آشنا می شویم:
تا اینجا با توانایی های یک مدیر فرهنگی آشنا شدیم در ادامه مقاله مشاغلی که میتوانند فارغ التحصیلان رشته مدیریت امور فرهنگی به آن اشتغال پیدا کنند آشنا می شویم:
این مقاله برای من مفید بود؟