شرح | تعداد | قیمت (تومان) | ||
---|---|---|---|---|
امروز نتیجه یک سال تلاش داوطلبان کنکوری که اغلب آنها تلاشی بی وقفه رابرای رسیدن به اهداف علمی خود داشتندبه ثمرنشست و در این میان گفت وگویی با برترین های کنکور سراسری که امسالسد کنکور را با موفقیت پشت سر گذاشتند ترتیب دادیم افزادی که پایانی شیرین را برای این مرحله از زندگی خود رقم زدند و سرانجام با رعایت اصولی نحوه درس خواندن و تلاش هدفمند خود را در زمره تارسخ سازان برزگترین ماراتن علمی کشور قرار دادند و براساس آنچه در مسیر علمی می خواهند گام برداشتند.
نگاهی به آمار و ارقام کسب نتایج نشان می دهد در مجموع 36 رتبه برتر پنج رشته امتحانی ریاضی، تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان سهم تهرانی ها بیش از 47 درصد بوده و استان های آذربایجان شرقی، اصفهان، یزد، کردستان، مازندران و خراسان جنوبی از دیگر استان های موفق امسال در کنکور 96 محسوب می شوند.
گفت وگو با دانش آموزان در این استانها نشان می دهد سد کنکور و دستیابی به موفقیت صرفا با کلاسهای گوناگون کنکوری محق نمی شود و تلاش مستمر و هدفمند گام داوطلب اولویت اصلی در دستیابی به رشته و دانشگاه دلخواه هر داوطلب است.
علی فاطمی مفرد رتبه سوم رشته ریاضی فیزیک کنکور ۹۶ با اشاره به روش مطالعه برای موفقیت در کنکور گفت: تا سال سوم تمام دروس را به صورت تشریحی مطالعه کردم زیرا مطالعه عمیق و تشریحی تا قبل از پیش دانشگاهی بسیار مهم است و اگر داوطلبان قبل از پیش دانشگاهی سراغ روشهای تستی بروند در دوران پیش دانشگاهی خیلی پیشرفت نمیکنند.
رتبه سوم رشته ریاضی با بیان اینکه به کلاس کنکور در موسسات آموزشی نرفتم، افزود: من در یک مدرسه غیردولتی تحصیل کردم و کلاسهای کنکور ما از تابستان قبل از پیش دانشگاهی شروع شد و در سال آخر در کلاسهای کنکور مدرسه شرکت کردم.
فاطمی مفرد با بیان اینکه فضای مدرسه و معلمان در ایجاد تفکر آینده دانش آموزان بسیار نقش دارد، گفت: من در یک مدرسه مذهبی درس خواندم و معلمان این تفکر را در ذهن دانش آموزان مدرسه نهادینه کردند که ما باید برای خدمت به مردم تحصیل کنیم نه برای پول درآوردن، زیرا اگر کسی با این تفکر به دانشگاه برود تا مهندس شود و پول درآورد باعث میشود در میانه راه ببرد و نمی تواند از تحصیلات خود برای پیشرفت کشور استفاده کند، برای پول درآوردن میتوان در بازار مشغول به کار شد.
وی با تاکید بر اینکه کنکوریها ورزش کردن را فراموش نکنند،گفت: ورزش کردن به افزایش بازده مغز و یادگیری دروس کمک زیادی می کند.
رتبه سوم رشته ریاضی با اشاره به کم کردن ساعات خواب در دوران پیش دانشگاهی اظهار کرد: داوطلبان کنکور سراسری در پیش دانشگاهی خواب خود را قاعدهمند و علمی کم کنند، همچنین به خواب شب اهمیت بدهند خواب یک عادت محسوب شده و نباید یکباره آن را کم کرد و به تدریج تا نوروز آن را به 6 ساعت تقلیل داد.
فاطمی مفرد مطالعه در صبح را به داوطلبان کنکور سراسری توصیه کرد و افزود: عادت به مطالعه در ساعات صبح موجب میشود سطح یادگیری در کلاسهای صبحگاهی بالاتر باشد همچنین در دین ما توصیه شده تا در ساعات صبح مطالعه کنیم.
رتبه سوم رشته ریاضی با اشاره به رشته مورد نظر خود برای ادامه تحصیل، گفت: تصمیم داشتم در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف ادامه تحصیل بدهم اما با مشورت استادان نیم نگاهی به رشته مدیریت و رشته اقتصاد نیز دارم.
وی افزود: استادان به من پیشنهاد دادند که در رشته مدیریت یا رشته اقتصاد ادامه تحصیل بدهم زیرا کشور ما نیازمند نخبههای علوم انسانیاست ما در کشور مهندس خوب نخبه زیاد داریم.
فاطمی مفرد ادامه داد: در کشورهای پیشرفته بر خلاف باورهای مردم ما که میگویند انسانیها درس نخوان هستند نخبگان در رشتههای علوم انسانی تحصیل میکنند، اگر بخواهیم به کشوری قدرتمند در دنیا تبدیل شویم و نام اسلام و ایران را بالا ببریم باید به علوم انسانی بیشتر توجه کنیم.
وی بیان کرد: پدر و مادرم نقش زیادی در موفقیت من داشتند و من را در تمام دوران تحصیل حمایت کردند.
رتبه سوم رشته ریاضی، یادآور شد: ممکن است مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف را برای ادامه تحصیل در دوران کارشناسی انتخاب کنم و در تحصیلات تکمیلی در رشته اقتصاد ادامه تحصیل بدهم.
محمدکاظم فقیه خراسانی رتبه دوم ریاضی فیزیک آزمون سراسری ۹۶ از شهر یزد اظهار کرد: من برای کنکور ۹۶ زحمت و تلاش فراوانی کشیدم، اما فکرش را نمیکردم که چنین رتبهای را بتوانم کسب کنم.
وی بیان کرد: من از سال دوم دبیرستان بطور جدی مطالعهام را برای کنکور سراسری شروع کردم و در روزهای عادی روزانه ۶ ساعت و در ایام تعطیل بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه میکردم.
فقیهخراسانی اظهار کرد: من علاقمندم در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف ادامه تحصیل دهم.
وی تصریح کرد: ۹۰ درصد موفقیت من حاصل از تلاش و پشتکار است و به نظرم استعداد در پیروزی افراد تنها ۱۰ درصد نقش دارد.
امیرحسین قویدل صحرایی رتبه دوم تجربی کنکور سراسری ۹۶ از شهر تبریز اظهار کرد: من وقتی خبر موفقیتم در کنکور ۹۶ را شنیدم خیلی خوشحال شدم و این موفقیتم را مدیون تلاشهای خانوادهام و بخصوص والدینم میدانم و امیدوارم بتوانم روزی محبتهای آنها را جبران کنم.
وی بیان کرد: برای موفقیت در کنکور روزانه ۱۰ ساعت از سال سوم دبیرستان بطور جدی مطالعه کردهام.
قویدل تأکید کرد: من برای کنکور سراسری مطالعه و تمرین زیادی داشتم و تصور میکردم که چنین رتبهای را کسب کنم.
وی یادآور شد: امیدوارم بتوانم در آینده باری از دوش کشورم بردارم.
عرفان میرانزاده مهابادی رتبه اول رشته علوم انسانی در کنکور ۹۶ اظهار کرد: دوره دبیرستان را در رشته ریاضی تحصیل میکردم، سال پیش دانشگاهی تغییر رشته دادم و به دلیل علاقهای که از دوم دبیرستان به رشتههای انسانی پیدا کرده بودم برای کنکور دادن در این رشته برنامه ریزی کردم.
وی ادامه داد: با توجه به فضای خانوادگی رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران را برای تحصیل انتخاب میکنم و هنوز برنامه ریزی مشخصی برای آینده ندارم.
رتبه اول رشته علوم انسانی در مورد مدرسه محل تحصیل خود بیان کرد: در یکی از مدارس غیر دولتی شهر تهران تحصیل کردم و هیچ گونه کلاس کنکوری را برای تقویت دروس انتخاب نکردم.
میرانزاده مهابادی به داوطلبان سالهای آینده توصیه کرد: با برنامه ریزی دقیق در سال پیش دانشگاهی پیش روند.
یاسمن میر رتبه ششم کنکور تجربی کنکور سراسری اظهار کرد: من برای مطالعه کنکور از از کتابهای کمک درسی استفاده و کتب درسی را نیز فراموش نکردم.
وی بیان کرد: من به دانش آموزان دبیرستانی که در سال آینده کنکور دارند توصیه میکنم که نهایت تلاش خود را انجام دهند و هیچ لحظهای را برای مطالعه و تمرین تست از دست ندهند.
میر عنوان کرد: من در تابستان قبل از پیش دانشگاهی در کلاسهای آمادگی کنکور در خارج از مدرسه ثبت نام کرده بودم.
وی تاکید کرد: پدرم متخصص بیهوشی و مادرم متخصص زایمان است و والدینم در موفقیت من بسیار موثر بودند و من از این بابت قدردان آنهاهستم.
میر گفت: با توجه به مطالعهای که داشتم انتظارم کسب رتبهای بهتر بود اما به طور کلی خداراشکر میکنم که از این رویداد علمی سربلند بیرون آمدم.
وی یاد آور شد: من قصد دارم در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تحصیل بپردازم.
منابع:
این مقاله برای من مفید بود؟