شرح | تعداد | قیمت (تومان) | ||
---|---|---|---|---|
بچه های عزیزم امروز میخواهیم راجع به برنامه ریزی توضیحاتی رو به شما عزیزان بدهیم
اصولا در هر کاری پس از تحقیق و شناخت می توان با یک برنامه ریزی خوب به هر هدفی رسید و هربرنامه ای که باشناخت کافی همراه باشد به نتیجه می رسد.
بسیاری از داوطلبان از عدم برنامه ریزی رنج می برند که اصولا دلیل آن بی تجربگی است.هم چنین اکثر اوقات به مشاوره مراجعه می کنند که متاسفانه از مشاوره هم نتیجه مطلوب نمیگیرند و نمیتوانند طبق برنامه مشاور پیش بروند و دلیل اصلی آن هم عدم شناخت کافی مشاور از دانش آموز است.زیرا هرکس شخصیت منحصربفرد خودرا دارد.
راه های پیشنهادی:
می توانید با کمک گرفتن از تجربیات دیگران و دانش آموزان موفق ویا با بهره گیری از مقالات مشاوره و برنامه ریزیاین مسئله را حل کنید.
از مشاوری کمک بگیرید که با تجربه باشد و بتواند شناخت کافی از شما بدست آورد.
برنامه ریزی به سه شکل وجود دارد که هرسه این ها میتواند توام با هم مارابه نتیجه مطلوب برساند:
طرح برنامه ریزی کلی از حالا تا روز کنکور
هنگامی که برنامه ریزی بلند مدت صورت گرفت می بایست برای این هفته و این ماه برنامه بریزید به حدی که تکالیف هفته و ماه جاری خودرا می دانید.
در ابتدای روز درسی تمامی دروسی را که قرار است بخوانید روی کاغذ بنویسید.
فرد ابتدای صبح و با انرژی بنامه دقیق خودرا با ذکر ساعت می نویسد اما غالبا از آن عقب میوفتد.این برنامه با ذکر دقیق ساعت و دقیقه عملا ناممکن است زیرا انسان موجودی غیر قابل پیش بینی است.
تمام افکارمنفی را از خود درو کنید و با انرژی مثبت فراوان نام دروسی را که میخواهید مطالعه کنید روی کاغذ بنویسید و با ایمان به خدا شروع به درس خواندن کنیدو از آن لذت ببرید.
سعی کنید با دروسی شروع کنید که به آنها علاقه بیشتری دارد و سعی کنید در برنامه هرروز خود حداقل سه درس را بگنجانید.
اگر بتوانید روزهای عادی مثل همه درس بخوانیدو از روزهای که دیگران تنبلی میکنند ودرس نمیخوانند استفاده کنیداز رقیبان خود جلو می افتید.نوروز یکی از این فرصت هاست که بتوانیداز آن بهره ببرید.
بازدید و تفریح و مسافرت همیشه هستند اما کنکور خیر!!
سعی کنید برای این دو هفته برنامه ای فشرده طرح کنیدو تمام دروس را دوره کنید.سرد نشوید داوطلبان بسیاری از ماه های طلایی خودرا که همین دوماه آخر است را از دست می دهند.مراقب باشید و به یاد تمام زحمت هایی که کشیدید بیوفتید.
این ماه ماه جمع بندی است.در این ماه خواندن مطالب جدید باعث آشفتگی ذهن شما می شود.به مرور مباحث مطالعه کرده بپردازید.
زدن تست به خصوص تست های سال گذشته را از تعطیلات نوروز شروع کنید و تا قبل از ماه آخر تمام کنید.
ماه آخر ماه سازماندهی ذهنی نام دارد.مرور مباحث - زدن تست های علامت دار -مرور دفترچه خلاصه - مطالعه قسمت هایی که زیر آنها خط کشیده اید - مرور فورمول ها و همچنین تقویت حافظه تصویری.
مطالب مرتبط:
برنامه ریزی برای کنکور در ایام نوروز
این مقاله برای من مفید بود؟